A15 Games

Re-ball Geopend!

Na maanden klussen is onze re-ball sinds september geopend.


Re-ball kan gespeeld worden in groepen van 8 tot 30 personen. Meer personen? Neem even contact op voor de mogelijkheden. Re-ballen is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

Re-ball is mogelijk per 30 of per 60 minuten, maar houd er wel rekening mee dat er zo'n 30 minuten instructie aan vooraf gaat!

De kosten van re-ball zijn €15,00 voor 30 minuten spelduur of €25,00 voor 60 minuten spelduur.
Beide prijzen zijn inclusief 50 balletjes p.p.
Ben jij fanatiek en wil je extra balletjes? De kosten zijn €5,00 voor 50 stuks of €9,00 voor 100 stuks.


Kun je niet wachten om dit alles te komen bekijken en hier natuurlijk een potje in te re-ballen?
Reserveren kan via 0183-567050 of info@a15karting.nl

Waarom re-ball in plaats van paintball?

Hoewel wij jaren met veel plezier paintball hebben gespeeld in onze zaal, werd het tijd voor verandering. Paintball balletjes bevatten een soort geleiachtige verf. Wanneer je deze balletjes buiten gebruikt, composteren de balletjes. Echter, binnen werkt dit proces natuurlijk lang niet zo goed! Het gevolg? Een vieze zaal, vol met glibberige verf. Dat is natuurlijk wel een beetje de charme van paintball, maar wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief. Zo kwamen we bij re-balls. Dit zijn een soort rubberen balletjes. Oorspronkelijk werden deze balletjes gebruikt door paintballers om te oefenen. Doordat de balletjes na schoonmaken en oliën herbruikbaar zijn, hoefden ze niet steeds nieuwe ballen te kopen. Het nadeel echter van deze balletjes is dat ze harder aankomen. Door onze wapens opnieuw af te stellen hebben we ook dit probleem getackeld! Het voordeel van re-balls? Onze zaal hebben we van een vieze hal om weten te toveren in een western stad vol leuke details en verstopplekken!