Games Meer dan alleen karten

Geen zin om te karten?

Anders dan ‘A15Karting’ doet vermoeden, hebben wij een grote diversiteit aan activiteiten. Stuk voor stuk leuk om met een groep vrienden, kennissen en/of collega’s te spelen.

Informatie Heb je een vraag?

Onderstaand vind u alle basis informatie over onze baan en onze karts. Heeft u nog verdere vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

De Baan

Onze baan is gebouwd met de doelstelling om iedereen een echt race gevoel te bezorgen en behoord met een lengte van meer dan 700 meter tot de top van langste kartbanen in Nederland. Door de combinatie van snelle stukken en uitdagend bochtwerk, verdeeld over twee verdiepingen, zijn wij er in geslaagd om een zeer uitdagende baan neer te leggen. Onze baan is dan ook geschikt voor de echte ‘race-fans’, en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de minder ervaren rijders en kinderen.

 

De Karts

A15 Karting rijdt met ‘Sodi’ karts. Deze karts zijn gebouwd volgens Europese regelgeving waardoor ze tot de  veiligste karts behoren die beschikbaar zijn. Ze zijn voorzien van verstelbare 4-punts gordels, rolbeugel,  verstelbare pedalen en verstelbare stoelen. Bovendien zijn alle bewegende en hete onderdelen afgeschermd. Wij beschikken over ‘senior’ en ‘junior’ karts.

 

De Senior Karts 

Het vermogen wordt geleverd door een krachtige 270CC Honda motor die voor een topsnelheid van 65 km/u zorgt. Er wordt standaard met de senior karts gereden. Hiervoor dient de rijder een minimale lengte van 1.55 meter te hebben. Wanneer de bestuurder jonger dan 16 jaar is dient er toestemming van een volwassene verleend te worden. Let op, de juniorkarts en volwassenkarts rijden bij ons niet tegelijkertijd in verband met een groot verschil in vermogen tussen de karts.

 

De Junior Karts

Deze karts zijn speciaal voor de wat jongere kart liefhebbers en zijn makkelijker te hanteren door een lichter stuur. Het vermogen wordt geleverd door een 160CC Honda  motor die voor een topsnelheid van 45 km/u zorgt.  De bestuurder dient een minimale lengte van 1.40 meter te hebben en er moet toestemming verleend worden door een volwassene. Let op, de juniorkarts en volwassenkarts rijden bij ons niet tegelijkertijd in verband met een groot verschil in vermogen tussen de karts.