10 jaar A15 Karting Op 1 Augustus 2019 10 jaar open

Op 1 Augustus 2009 openden wij onze deuren in Gorinchem. Sindsdien hebben wij onze activiteiten uitgebreid met spellen zoals lasergame, bungeesoccer, gladiator fight, re-ball en nog veel meer! Bovendien heeft er in het najaar 2015 uitbreiding plaatsgevonden met een bowlingcentrum op de derde verdieping! Bowlen met een uitzicht krijgt hierdoor een hele nieuwe betekenis. Om een zo volledig mogelijk aanbod te bieden hebben wij dan ook diverse arrangementen samen gesteld met onze partner. Kijk bij ‘Arrangementen’ voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Nieuws! Verbouwingen

Sinds een tijdje is onze lasergame weer geopend! We hebben de gehele hal leeg gehaald en zijn met behulp van kunstenaars en een bouwteam aan de slag gegaan. Ben jij al wezen lasergamen in de ondergrondse metrohal van A15 Centraal?

Al enige tijd is ook de Re-ball geopend. Re-ball is een schoner en milieuvriendelijker alternatief voor paintball. Bijkomend voordeel, je wordt zelf niet vies en ook de zaal wordt niet vies! Hierdoor hebben we een leuk thema kunnen toepassen op de zaal, namelijk western! Kom jij spelen in ons westerndorp?

Lasergamen reserveren?