10 jaar A15 Karting Op 1 Augustus 2019 10 jaar open

Op 1 Augustus 2009 openden wij onze deuren in Gorinchem. Sindsdien hebben wij onze activiteiten uitgebreid met spellen zoals lasergame, sumoworstelen, bungeesoccer, gladiator fight, paintball en nog veel meer! Bovendien heeft er in het najaar 2015 uitbreiding plaatsgevonden met een bowlingcentrum op de derde verdieping! Bowlen met een uitzicht krijgt hierdoor een hele nieuwe betekenis. Om een zo volledig mogelijk aanbod te bieden hebben wij dan ook diverse arrangementen samen gesteld met onze partner. Kijk bij ‘Arrangementen’ voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Nieuws! Verbouwingen

Sinds een tijdje is onze lasergame weer geopend! We hebben de gehele hal leeg gehaald en zijn met behulp van kunstenaars en een bouwteam aan de slag gegaan. Ben jij al wezen lasergamen in de ondergrondse metrohal van A15 Centraal?


Na het verbouwen van de lasergame, zijn we nu druk bezig met de verbouwing van de paintball!

In plaats van paintball, gaan we over op re-ball. Een milieuvriendelijker en schoner alternatief.
In plaats van verfballetjes wordt er geschoten met rubberen kogels. Uiteraard wijzigt ook het thema, we zijn druk bezig met de opbouw van een western hal! Het einde is in zicht, in september hopen we open te kunnen gaan met onze nieuwe re-ball!

Lasergamen reserveren? 

Nieuws over de verbouwing van de paintball?