Grand Prix Voor de Race liefhebbers

Onze Grand Prix is een uitgebreide kart competitie voor de echte race liefhebbers. Wanneer er een Grand Prix geboekt wordt is de baan niet toegankelijk voor andere rijders. Hierdoor is het wel noodzakelijk om een Grand Prix te reserveren.
De Grand Prix bestaat uit 4 onderdelen van elk 10 minuten.
1e onderdeel: Een vrije training; dit onderdeel biedt iedere deelnemer de kans om zowel de baan als de karts te leren kennen.
2e  onderdeel: Een kwalificatie; gedurende dit onderdeel is het van belang om een zo snel mogelijke rondetijd neer te zetten. Aan de hand van de gereden rondetijden worden de startplaatsen voor het 3e onderdeel bepaald.
3e onderdeel: Een manche; de karts worden in startopstelling gezet en de manche kan van start gaan! Let op! Tijdens de manche gaat het niet om de snelste rondetijd, maar om de hoeveelheid rondes die gereden worden. Diegene die de meeste meters aflegt zal er met de eerste plaats vandoor gaan.
4e onderdeel: De finale; Als klapper wordt er ook nog een finale gereden door de beste tien rijders. Ook nu gaat het weer om de hoeveelheid rondes die gereden worden.
N.B. Grotere groepen worden in poules verdeeld, waarbij iedere poule in ieder geval een vrije training, kwalificatie en een manche rijdt. Voor de finale worden dan de beste tien rijders uit de poules geselecteerd. De nummers 1, 2 en 3 gaan natuurlijk met een beker naar huis!
De Grand Prix in het kort:
– Een kart instructie inclusief uitleg over de Grand Prix
– Een vrije training (10 minuten);
– Een kwalificatie (10 minuten);
– Een manche (10 minuten);
– Een finale (10 minuten);
– Een uitdraai van de resultaten voor iedere rijder;
– Een beker voor de rijders van de 1e, 2e en 3e plaats.
Kosten:
t/m 15 personen € 1250,-
16 t/m 30 personen € 2250,-
Bij grotere groepen geldt: prijs op aanvraag.
Reserveren is noodzakelijk.